Érdekelne, hogy így külső szemmel mit gondoltok a cicim formájáról?! PERVERZEK KÍMÉLJENEK! Bővebben lent!
Sziasztok! 13 éves vagyok. PERVERZEK KÍMÉLJENEK kérlek szépen! Szóval, külső szemmel szeretném ha elmondanátok hogy nem e fura a cicim formája. Esetleg szép, formás? Rendes válaszokat kérném. Semmilyen rossz szándék sem vezérelt ahhoz, hogy én ide feltöltsem a cicim. Csak kiváncsiságból. Előre is köszönök minden rendes komenntelőnek a válaszát! :)
először véleményt kérsz, majd a negatív véleményt adókat elkönyveled 'irigy'nek! ostoba vagy, beképzelt és buta. nem , nem ismerlek, de pár kommented alapján rögtön le lehet vonni a következtetéseket.
fogadd el, hogy nincs mindenki annyira elájulva a lufijaidtól! örülök, hogy te legalább elfogadod magadat és a testedet, és elégedett vagy, de ne tukmáld rá a véleményed másra! és fogadd el a negatív kritikát is! különben nevetségessé teszed magad!
lehet lepontozni de ez így van
Szerintem is te vagy szánalmas, feltöltesz egy szilikonmellet és azt várod, hogy erre mondják azt, hogy de szép. Mindenki tudja, aki elmúlt 17, hogy ez nem természetes mell, de te sajnos annyira zokni vagy, hogy amikor kiválasztottad, fel se tűnt, hogy nem igazi.
Inkább tanulj kislány, akkor talán nem égeted magad ekkora marhaságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!