Megijedtem! Mi ez?
Aludtam és kimentem a mosdóba átöltözni, mikor levettem a pizsipólóm láttam, hogy van egy piros folt a mellemem kicsit lejjebb, de am asszem a másikon is volt csak halványabban. Arra gondoltam h elaludtam, de azlért megnyomtam és találtam ott egy csomót!!!! Néztem a másiknál is és ott nem volt. Am a z a piros folt már régebb óta ott van, biztos azért mert most nő. De úristen, most rákos vagyok????? Mi lehet ez??? Anyukámnak még nem mertem szólni, pedig már 1-2 napja észrevettem. Még régebben mesélte, hogy egyszer már ő is talált egy csomót a meelébdn, nagyon megijedt, elment dokihoz, de kiderült, hogy csak begyulladt a tejmirigye. Asszem legalbbis, hogy az. De akkor ő már felnőtt volt. Lehet, hogy nekem is csak ennyi? Mikor észrevettem, akkor még nem fájt, most se nagyon, de lehet , hogy csak azért fura, mert tudom, hogy van ott valami. De ugye nem vagyok halálos beteg???
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!