Nagyon megijedtem attól, amit most olvastam. Lehet bajom?
Azt olvastam, hogy szabálytalan menstruáció esetén a fogamzásgátló nagyobb kárt csinál, mint hasznot.
1o évesen jött meg, 18 évesen kezdtem el tablettázni. A ciklusom változó volt (26-32). Lehet ebből baj? A doki minden vizsgálat és kérdezgetés nélkül írta fel.
eléggé felelőtlen dolog volt tőle
menj el egy rendes nőgyógyászhoz
egyáltalán nem is mindenki szedhet minden fajta fogamzásgátló bogyót
Ez nem rendszertelen. A rendszertelen az, mikor egyszer 25, máskor 40 napra jön meg, vagy hónapokra kimarad.
Persze ettől még lehetnek gondok. Ismerősömnek tökéletesen szabályos 28 napos ciklusa volt, abbahagyás után meg fél év alatt sem állt helyre a ciklusa....
Az hogy a doki mindenféle vizsgálat és kérdezés nélkül írta fel súlyos felelőtlenség volt részéről és igen, így lehet bajod tőle.
Ajánlom hogy keress fel egy NORMÁLIS nőgyógyászt, mert az a minimum hogy hormonok felírása előtt elküld minimum egy laborvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!