Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek elkezdjem ismét...

Szerintetek elkezdjem ismét szedni?

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt sajnos lebetegedtem,annyira,hogy antibiotikumhoz kellett nyúlnom. A antibiotikum mindig késlelteti a menstruációmat,igy volt ez most is. Márc. 23-a helyett 31 én jött meg.

Most újra lebetegedtem,hála szobatársnőmnek. Még csak a torkom fáj,és náthás vagyok,de érzem,hogy a hangom is kezd elmenni.

Elkezdjem ismét szedni? Attól félek mégjobban felboritja a ciklusomat.

Nemtudok már majd rá mikor számitani,igy is ha enm kezdeném el szedni,szerintem még egy hét múlva sem jönne meg...

Mit gondolsz?

Köszönöm válaszodat :)

2013. ápr. 23. 19:51
 1/5 Pain for Pleasure válasza:

Van ám "Egészség" kategória is, de mindegy.

Ha nem vagy annyira beteg akkor ne szedd, egy kis nátha meg torok fájás miatt felesleges szerintem.

2013. ápr. 23. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Antibiotikumot csak orvos írhat fel. A felírt összes gyógyszert be kell szedni, akár jól vagy, akár nem. Tehát nem lehetne nálad antibiotikum. Lázra, torokfájásra, magyarul egy kis hapcira meg ne szedjél már antibiotikumot, így is már az utolsó generációs gyógyszerek vannak csak piacon, mert mind ellen rezisztenssé váltak a bacik. Magyarul ne szedd, csak végszükség esetén, orvosi javaslatra.
2013. ápr. 23. 19:58
 3/5 anonim válasza:
tea, citrom, méz, fokhagyma. és tessék pihenni.
2013. ápr. 23. 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első,ha annyira zavar milyen kategóriában van,nem kell válaszolni :)
2013. ápr. 23. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Második:

Igen tudom,hogy orvos irhat fel,ezt is ő irta pár hónappal ezelőtt. DE mivel én allergiás vagyok bizonyos gyógyszerekben megtalálható alapanyagokra,és mivel nem vagyok otthon (egyetemen vagyok,és néha 3 hétig nem megyek haza),ezért a doktornőm előre ki ir nekem,egy másik adagot is,mert ő tudja mit szedhetek és mit nem. Ilyen egyszerű,ilyen is van!

2013. ápr. 23. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!