Szerintetek elkezdjem ismét szedni?
Egy hónappal ezelőtt sajnos lebetegedtem,annyira,hogy antibiotikumhoz kellett nyúlnom. A antibiotikum mindig késlelteti a menstruációmat,igy volt ez most is. Márc. 23-a helyett 31 én jött meg.
Most újra lebetegedtem,hála szobatársnőmnek. Még csak a torkom fáj,és náthás vagyok,de érzem,hogy a hangom is kezd elmenni.
Elkezdjem ismét szedni? Attól félek mégjobban felboritja a ciklusomat.
Nemtudok már majd rá mikor számitani,igy is ha enm kezdeném el szedni,szerintem még egy hét múlva sem jönne meg...
Mit gondolsz?
Köszönöm válaszodat :)
Van ám "Egészség" kategória is, de mindegy.
Ha nem vagy annyira beteg akkor ne szedd, egy kis nátha meg torok fájás miatt felesleges szerintem.
Második:
Igen tudom,hogy orvos irhat fel,ezt is ő irta pár hónappal ezelőtt. DE mivel én allergiás vagyok bizonyos gyógyszerekben megtalálható alapanyagokra,és mivel nem vagyok otthon (egyetemen vagyok,és néha 3 hétig nem megyek haza),ezért a doktornőm előre ki ir nekem,egy másik adagot is,mert ő tudja mit szedhetek és mit nem. Ilyen egyszerű,ilyen is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!