Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki elmendaná hogy is van ez?

Valaki elmendaná hogy is van ez?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretnénk elmeni nőgyógyászhoz.hogy nincs-e baj,nem-e vagyok terhet-->késik a menses.Ugye a dokinak ott el kell mandani nem vagyok szűz-->vizsgálható vagyok, 17 éves,Nem kel szülői beleegyezés?Elég ha a barátom alírja?

Msik dolog,majd 1x anyával is el akarok menni fogamzás gátlót írni,meg ilyenekés anya úgy tudja még szűz vagyok(elégé konzervetív nehezen értenémeg hogy már nem vagyok olyan ártatlan)szal elmenék anyummal,akor ő úgy tudja még nem voltam nődokinél,akkor az orvos utána tudnézni hogy mégis ott voltam és milyen célból?A barátommal a tinédzser ambulanciára menénk,anyával meg szakrendelére a kető összefüg?

A lényeg arra akarok kilyukadni a doki memondhatja,megnézheti hogy voltam már ott barátommal előbb,mondjuk olyan célból hogy terhes vagyok-e;vagy el tom tussolni hogy naummal vagyok ott először?Vagy ezt a dokival meg lehet beszlni hogy ne közölje.

Elmondom persze idővel anának,de..még nem most,nem értené meg:SKérlek segíten aki tud,nagyon tanácstalan vagyok,bocsi ha kicsit érthetetlen:(

Előr is köszönöm,Hanyat

2009. szept. 25. 20:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszike neked os a választ sokat segytettél,ugydöntöttem mindeképen elmegyek,mivel a tezstekben nem igazán tudok bízni:Snem tusom miért.Eléggé félek igy is mi lesz,pedig mi mindeig rendesen védekeztünk,igaz hónap elején igen beteg voltam,de gyógyszert nem szedtem hogy az miatt késen:Streszelni nem próbálok,szóval tényleg jó lenen tudni mi a helyzet:(
2009. szept. 26. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!