Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Es mikor fog kb...

Ez mi lehet? Es mikor fog kb elmulni? Illetve a korhazakban mit csinalnak ezzel?

Figyelt kérdés
2 hettel ezelott mikor reggel felkeltem pisilni mentem sose kell reggel meg altalaban nem kell max napi 2x viszont akkor kellett kimentem pisiltem es a vegen igy a csiklomba meg a hasamba beleszurt de csak a vege fele folyamatosan es egesz nap probaltam wc kozelbe lenni mert 20 percenkent pisilnem kellett nagyon es azthittem hogy megfaztam 2 nap utan szoltam anyukamnak aki szolt a haziorvosnak es adott beutalot ilyen vizelet vizsgalatra ez megtortent meg ilyenek es azt mutatta hogy negativ cukor betegsegre meg felfazasra es fertozesekre illetve atlatszo volt teljesen a vizeletem es ugy volt hogy hol elmult hol nagyon fajt es most 2-3 napja elmult minden azthittuk minden oke es most hajnali 3kor felkeltem hogy olyan szinten pisilnem kell mint meg soha..kimentem es pisiltem de ugy fajt hogy mar a konnyem kicsordult tenyleg iszonyatosan ott ultem fel oraig es ilyen cseppekbe jott es nagyon fajt es ugy a csiklomba bele nyilalt… nagyon fajt es toroltem volna ki magam es rozsaszin volt a wc papir mondom ez most igy mi aztan kivancsisagbol probaltam meg pisilni es minden alkalomra egyre jobban fajt es egyre tobb ver volt benne mig mar csak vert pisilek es nagyon faj most mikor a nevelo apum felkel megyunk a korhazba ugyeletre es fogalmam sincs hogy bent tartanak e meg ilyenek azt se tudom hogy mit csinalnak ott igazabol nagyon varom hogy valami tortenjen mert nagyon faj :// Szuz vagyok ha ez szamit valamit nem is szoktam csinalni semmi olyat

ma 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálnak egy hasi ultrahangot, újabb vizeletvizsgálatot, vért vesznek, kérdeznek. Lehet, hogy nőgyógyász is megvizsgál. Talán ez az első menstruációd?
ma 06:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy reggel nincs vizelet és eleve csak kétszer van naponta, nagyon nem normális. Ezt kellene először elmondani egy urológusnak
ma 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Napi2x mész pisilni és nincs reggeli vizeleted? Gondolom, most adta fel végleg a veséd
ma 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy szűz vagy, annak semmi köze a kiválasztó szervrendszeredhez
ma 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!