Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab után mennyi ideig...

Missed ab után mennyi ideig ne legyen házasélet?

Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, 6 hét, de egy másik azt mondta 2 hét,utána óvszerrel. Minél előbb bele akarunk vágni újból,azért kérdezem.
2013. ápr. 22. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
A gyógyulás miatt lehet 2,de azért szoktak 6 hetet mondani,mert ez idő alatt valamikor lesz az első ovulációd,de pontosan nem lehet tudni mikor és ezzel lehet elkerülni az újabb teherbe esést.
2013. ápr. 22. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2013. ápr. 22. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes kivárni a 6 hetet... NEkem anno missed után 2 héttel a kontrollon azt mondta a doki, lehet házasélni. Használtunk óvszert, mégis lett egy durva gyulladásom. Egy másik (egyébként ismerős) orvos, akivel beszéltem erről azt mondta, hogy szigorúan be kellett volna tartani a 6 hetet, nem is érti, hogy mondhatott olyat bárki, hogy 2 hét után mehet a dolog. Végül nem lett nagy baj, de elég kellemetlen volt. Egyébként hogy mikor "szabad" újra próbálkozni, az a terhesség nagyságától is függ, nekünk pl teherbeeséssel ki kellett várni a 3 hónapot (10-11 hetes volt). Kitartás, és sajnálom!
2013. ápr. 22. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
várjátok ki az 5-6 hetet mindenképp.
2013. ápr. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!