Szülés utáni házasélet javulása érdekébén mit
tudnék még tenni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szükség van rá, de már 20 hós a kislányom és nem megy a szex. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így. Aki elmondta ezt egy orvosnak az hogy reagált rá, mit mondott mi lehet az oka, mit tanácsolt?
2010. szept. 7. 13:38
1/7 anonim válasza:
Hormonprobléma???
2010. szept. 7. 13:40
2/7 anonim válasza:
A saját véleményem az, hogy a hormonális változáshoz nem tud igazodni a szervezeted, de olyanról még nem hallottam, hogy hormont adagoltak volna nőknek csak azért, hogy a nemi életük jobb legyen a szülés után.
Ha vki tud róla, akkor remélem leírja majd nekünk!!!
+++
Hát az én orvosom elég fiatalka volt hozzám képest, így kellemetlen lett volna beszámolni erről.
A tűz kialudt, és kész. Én így vagyok vele, a férjem meg már nem túl fiatal neki annyira nem is hiányzik a rendszeresség.
2010. szept. 7. 13:51
3/7 anonim válasza:
Milyen jellegű a problémád, ami miatt nem megy a szex? Nem nedvesedsz megfelelően vagy fáj?
2010. szept. 7. 13:54
4/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül.Nekem sem ment egy jó darabig viszont én pszihésen is már csak arra gondoltam hogy fáj simán szültem és jó pár varratom volt gondolom úgy mint bárki másnak,csak nekem a fájdalom küszöböm kissebb.Én szóltam a nőgyógyászomnak , az vizsgálat után nem talált semmi rendellenest javasolt síkosítót és hogy teremtsünk az együtt létekhez nyugodt körülményt.Hát így alakult és most már minden okés.
egy 29hós fiúcska anyukája
2010. szept. 7. 13:54
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem kívánom. A páromnak szüksége lenne rá, nem beszélve arról, hogy még fiatalok vagyunk 25-28. Közrejátszhat az is hogy nem jövök ki anyósommékkal igazán és elég sokat idegeskedek? Én próbálom estére mindig ráhangolni magam, de ahogy eljön az idő szinte undorodom az egésztől. Már teljesen el vagyok keseredve, nem akarom emiatt elveszíteni a páromat.
2010. szept. 7. 14:00
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Ha idegileg kész vagy akkor először orvoslni kell azt a problémát amitől kivagy.Anyósékkal ha nem együtt laktok akkor ,próbáld őket félre tenni mert rá mehet a kapcsolatod.Nekem is volt hasonló és van is de ez más téma,és ráadásul nagyon közel is lakunk.A párod ha megértő és melletted áll mindenben sokat segíthet,de vigyázz mert nem várhat élete végéig rád.Beszéljetek a problémákról a megoldásokról kompromisszumokról mert másképp nem megy hidd el.Ha csak belül örlöd magad roszabb lesz.
2010. szept. 7. 22:18
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos együtt lakunk anyósomékkal, a párom alig van itthon, elköltözni nem tudunk. Szóval a helyzetem kilátástalan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!