Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudok tenni annak érdekébe...

Mit tudok tenni annak érdekében hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
Elég sűrűn előfordul hogy kimarad hónapokat!Orvosnál már voltam!De szeretnék valamit tenni gyógyszerek nélkül tudnátok valamit?
2011. júl. 29. 21:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. júl. 29. 21:20
 2/19 anonim válasza:
Mi? A segély vagy a gázszámla?
2011. júl. 29. 21:23
 3/19 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? tini korban ez normális. felnőtt korban orvoshoz kell fordulni, ahol kiderítik pontos okát, majd segítenek beállítani a ciklust.
2011. júl. 29. 21:37
 4/19 A kérdező kommentje:

A menstruációval kapcsolatos de ez a kategorizálásomból egyértelmű szerintem!

22vagyok és már jártam orvosnál sőt nemsokára újra kontroll!De a lényeg az hogy nem szeretnék fogamzásgátlót szedni és más magas hormon tartalmú bogyót!

Halottam a cickafarok teáról ebben az esetben segíthet?

2011. júl. 29. 21:44
 5/19 anonim ***** válasza:
ártani nem fog, kedves kérdező, de szerintem nem ártana megbízni az orvostudományban.
2011. júl. 29. 22:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen, valóban "nem árt megbízni az orvostudományban" - feltéve, hogy kiderítik azt is, hogy mindezt mi okozza! (Csupán a lányom esetéből kiindulva írom ezt....azóta Metformint szed, de csaknem 1 évet kellett várni, hogy kivizsgálják ez irányban - addig bízott a nőgyógyászban, aki mindig "meghozta" gyógyszerrel, de soha nem jutott eszébe, hogy mi lehet az OKA, hogy nem spontán menstruál!)
2011. júl. 29. 22:29
 7/19 anonim ***** válasza:
igen, sajnos az egészségügy tényleg totális csődben van itthon. attól még a tudomány jó dolog :)
2011. júl. 29. 22:56
 8/19 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon tudok bízni bennük!Apám "véletlen" szívlyukasztása és 16év után látták meg a gerincnyílásomat ami állítólag születési!És ez az orvos se csinált semmit!Gyógyszert meg szedtem épp eleget!Csak gyogyi nélkül akarok valami naturális dologgal segíteni magamon hátha hatásosabb mint a sok sz@rt tartalmazó bogyók!
2011. júl. 30. 09:34
 9/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem kérjél az orvosodtól pár vizsgálatot. Hasi UH, hüvely UH, vérvétel, hormonvizsgálat, cukor, és inzulin. Én 23 éves vagyok, spontán egyáltalán nem menstruálok, már 8 éve járok vele orvoshoz, és csak most derült ki, hogy a policisztás ovárium szindrómám mellé, társul egy kis inzulinrezisztencia, meg pajzsmirigy alulműködés is, így kaptam megfelelő gyógyszert (Merckformin), így már menstruálok, ha nem is rendszeresen, de másfél-kéthavonta. Szóval mindenképp vizsgáltasd ki magad NORMÁLISAN, hogy kiderüljenek az okok, és azt megfelelően tudják kezelni. Egyébként amellett, hogy nem jön meg van még valami más baj is? Elhízás, szőrösödés, fáradékonyság stb?
2011. júl. 30. 19:57
 10/19 anonim válasza:

Gyógyszer nélkül, mondom miket próbálhatsz meg.

1. Cickafark valóban a leghatásosabb, nemcsak a menstruációdat állítja be, hanem a legtöbb női bajra is segítség. Napi egy csésze, melegen, éhgyomorra. Ülőfürdőzhetsz is heti egy-kétszer egy fürdő 200gramm cickafarkkal.

2. Kakukkfű tea. Ez nem olyan hatásos, többet is kell inni egy nap és még az íze sem valami vidám. De azért próba-szerencse.

3. Svédfüvek. (dm-ben például elfogadható áron találsz) Ez amolyan mindenre jó csodaszer. 3 napig kell szedni a cseppeket, aztán még hússzor megismételni havonta a háromnapos kúrát.

Ha gyógynövényezel, tudni kell, hogy ezek kicsit placebók. Hinni kell benne, hogy működhet és fog is. Ha nagyon kételkedsz, nem áll rá a tested. A tippek Maria Treben gyógynövényes könyvéből vannak, úgyhogy ha ez sem segít, újra meg kell bíznod az orvosokban. Sok sikert!

2011. júl. 30. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!