Mit tudok tenni annak érdekében hogy megjöjjön?
A menstruációval kapcsolatos de ez a kategorizálásomból egyértelmű szerintem!
22vagyok és már jártam orvosnál sőt nemsokára újra kontroll!De a lényeg az hogy nem szeretnék fogamzásgátlót szedni és más magas hormon tartalmú bogyót!
Halottam a cickafarok teáról ebben az esetben segíthet?
Gyógyszer nélkül, mondom miket próbálhatsz meg.
1. Cickafark valóban a leghatásosabb, nemcsak a menstruációdat állítja be, hanem a legtöbb női bajra is segítség. Napi egy csésze, melegen, éhgyomorra. Ülőfürdőzhetsz is heti egy-kétszer egy fürdő 200gramm cickafarkkal.
2. Kakukkfű tea. Ez nem olyan hatásos, többet is kell inni egy nap és még az íze sem valami vidám. De azért próba-szerencse.
3. Svédfüvek. (dm-ben például elfogadható áron találsz) Ez amolyan mindenre jó csodaszer. 3 napig kell szedni a cseppeket, aztán még hússzor megismételni havonta a háromnapos kúrát.
Ha gyógynövényezel, tudni kell, hogy ezek kicsit placebók. Hinni kell benne, hogy működhet és fog is. Ha nagyon kételkedsz, nem áll rá a tested. A tippek Maria Treben gyógynövényes könyvéből vannak, úgyhogy ha ez sem segít, újra meg kell bíznod az orvosokban. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!