Mit tudok tenni annak érdekében hogy megjöjjön?
Kedves 19:57 es nekem az utóbbi 2évben volt ez ilyen!Idén 3-4szer volt meg csak!Pedig az első mensim után pontos volt már!Volt UH vizsgálat semmit nem mutatott volt vérvétel abból csak az derült ki hogy örököltem valami heterozigótát!Az alkatom alapból kövérkés mindig ilyen voltam se nem hízok se nem fogyok egy ideje!Fáradt azért vagyok mert sokat dolgozok!Tavaly azt mondta az endokrinológus hogy majd meglátjuk hogy alakul x idő múlva most aug.16.-ra megyek hozzá!De okoskodni sem akarok neki azzal hogy milyen vizsgálatokra küldjön el!Gyógyszert nem akarok mert akarunk babát párommal de peteérés nélkül lehetetlen ez is!Na majd kiderül remélem vagy keresek másik orvost aki hajlandó rendesen kivizsgálni bár a környéken nincs más!
Köszönöm a válaszát mindenkinek!Kipróbálom a cickafark teát!
Hát remélem elvégezteti a vizsgálatokat!De a PCOS-osnak van cukor bajuk is nem?nekem az nincs!Na majd kiderül!Addig várjunk!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!