Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudok tenni annak érdekébe...

Mit tudok tenni annak érdekében hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
Elég sűrűn előfordul hogy kimarad hónapokat!Orvosnál már voltam!De szeretnék valamit tenni gyógyszerek nélkül tudnátok valamit?
2011. júl. 29. 21:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kedves 19:57 es nekem az utóbbi 2évben volt ez ilyen!Idén 3-4szer volt meg csak!Pedig az első mensim után pontos volt már!Volt UH vizsgálat semmit nem mutatott volt vérvétel abból csak az derült ki hogy örököltem valami heterozigótát!Az alkatom alapból kövérkés mindig ilyen voltam se nem hízok se nem fogyok egy ideje!Fáradt azért vagyok mert sokat dolgozok!Tavaly azt mondta az endokrinológus hogy majd meglátjuk hogy alakul x idő múlva most aug.16.-ra megyek hozzá!De okoskodni sem akarok neki azzal hogy milyen vizsgálatokra küldjön el!Gyógyszert nem akarok mert akarunk babát párommal de peteérés nélkül lehetetlen ez is!Na majd kiderül remélem vagy keresek másik orvost aki hajlandó rendesen kivizsgálni bár a környéken nincs más!

Köszönöm a válaszát mindenkinek!Kipróbálom a cickafark teát!

2011. aug. 1. 06:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Gyanakodhatok PCOS-ra?
2011. aug. 1. 09:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem gyanakodhatsz rá, igen, ezért is kellenének azok a vizsgálatok. Ha azok meglennének akkor akár ki is lehetne zárni a PCOS-t.
2011. aug. 1. 16:59
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát remélem elvégezteti a vizsgálatokat!De a PCOS-osnak van cukor bajuk is nem?nekem az nincs!Na majd kiderül!Addig várjunk!

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 2. 07:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben van cukorbaj. Viszont aki PCOS-s, annak nagyobb valószínűséggel alakul ki inzulinrezisztenciája, mint nekem is. Onnan pedig már nincs messze a cukorbetegség :( Remélem tudtam segíteni. Ha elmentél orvoshoz azért írj pár sort, hogy mit mondott a doki :)
2011. aug. 2. 11:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Természetesen megírom hogy mi volt!És köszönöm az infókat!
2011. aug. 2. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Na,sikerült intézni valamit?
2011. aug. 13. 19:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm az érdeklődést!Jelzem 2hónap kimaradás után megjött aug.7-én.Voltam a dokinál egy fiatal férfi volt nagyon kedves és érthetően beszélt!Csak egy UH-t csináltak amin nem látszott semmi kóros!Pco szerkezet nincs!Majd ha megjön megint akkor kell mennem 2--4.napon vérvételre!Meg terheléses cukorra ami nem tudom mi!?Azt mondta lehet elég lenne pár kilót leadnom és visszaállna!Hát nem tudom!Megpróbálom!De meló mellett nem egyszerű napi 5x enni!Remélem sikerül és majd jó lesz a hormon eredményem!
2011. aug. 17. 20:35
 19/19 anonim válasza:
A svédkeserű és a svedfű ugyan az?
2019. márc. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!