A hüvelyemben égő érzés miatt sem a házasélet nem megy, de még tampont sem tudok használni!? (bővebben lent)
10 hónapja szültem császárral, a szülés után kb. 3 hónappal szeretkeztünk (volna) először, de fájdalmas, égő érzésem volt a hüvelyemben.
Ez előfordult még néhányszor, visszamentem a nőgyógyászhoz, aki kenetet vett, a tenyésztés eredménye negatív volt. Azt javasolta, használjunk síkosítót, ez pusztán hüvelyszárazság a hormonok miatt, rendbejön.
Azóta minden változatlan, pedig a síkosítót is próbáltuk, ráadásul most menstruáltam először, de a tampont is képtelen vagyok használni, mert ugyanaz az égő-fájó érzésem van (pedig a hüvelyem ugye ebben az esetben korántsem száraz).
Természetesen kértem újabb időpontot az orvosnál, mert ez a helyzet szerintem nem normális (főleg nem hónapokig), de azért kíváncsi vagyok, volt (van)-e valakinek hasonló problémája, és mi lehet a megoldás. Bocs, hogy hosszú lett, kösz, hogy végigolvastad!
Milyen élőflóra lehet egy pasztőrözött ezerévigjó joghurtban, Istenem? Meg savasodás... A hüvely PH értéke alapból savas!!! Tejsavbaktériumok, emberek, benne van, hogy sav!!!
Kérdező, keress egy másik dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!