Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a puncimmal?

Mi lehet a puncimmal?

Figyelt kérdés
Nagyon erdekes mostanában,mert ki van száradba,fáj,ès kicsit ki van pirosodva.A baráttommal a szexet sem èlveztem mert annyira fájt,a msik az hogy viszket is ,pedig minden nap tisztálkodom.Raadasul higiènikus is vagyok.Mi lehet az oka?:(
2013. ápr. 21. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt orvos tudná biztosat megmondani.
2013. ápr. 21. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet gombás fertőzés (amit el lehet úgy kapni, hogy a barátod megcsalt és onnan hozta; vagy nyilvános helyen ültél wc-re; vagy a családból valakinek van ilyen problémája és úgy kaptad el, esetleg ha jársz uszodába vagy strandra, azok is melegágyai az ilyennek), túlzott higiénia sem feltétlen jó, mert megölöd a természetes bioflórádat odalent, illetve az is lehet, hogy szimplán rossz tisztálkodószert használsz, ami kiszárítja.

A tünetek alapján egyébként ez leginkább gomba lehet, azt meg csak valami kenőccsel vagy kúppal lehet kiírtani.

Ne vedd készpénznek amit írtam, mert férfi vagyok; csak a barátnőmnél is ezek szoktak előfordulni. Úgyhogy menj el nőgyógyászhoz, az majd megmondja a tutit!

2013. ápr. 21. 11:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően az előzővel értek egyet, szerintem is gombás, keress fel orvost, csak még valami: a klasszikus hüvelygombát nem szedet össze sehonnan, része a természetes hüvelyflórádnak, csak túlzottan elszaporodik, ekkor okoz viszketést, folyást, fájdalmat, stb.
2013. ápr. 21. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Kenegesd Neogranormonnal, ez tüneti kezelésként segít. Viszont mindenképpen ajánlanák egy látogatást a nőgyógyászatra vagy ill. bőr és nemibeteg gondozó szak.rend.
2013. ápr. 21. 12:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat,mar most sokat segitettek.Meg valami!Sttol javulna,hogyha kamilla teaval apolnam?
2013. ápr. 21. 12:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Ártani nem árt, de egyáltalán nem biztos, hogy javul. Jobb lenne ha orvoshoz mennél. Első voltam.
2013. ápr. 21. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
A kamillával az a baj, hogy szárít.
2013. ápr. 21. 17:14
 8/11 anonim ***** válasza:
A Neagranormol jó ötlet.
2013. ápr. 21. 18:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Furdeskor kamillatea utana meg neogranormon?:) orvoshoz felek elmenni:/koszonom szepen.De tudnatok nekem mondani hazi orvossagot?:)
2013. ápr. 22. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:
A kísérletezés nem valami jó ötlet. Inkább orvoshoz kéne menned, mert megbízható megoldást csak ő tud.
2013. ápr. 22. 13:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!