Ellenállást érzek amikor fel akarom tenni a tampont és fáj. Mit tegyek? 16/L
Nagy valószinüséggel rossz irányban akarod feltenni. (Az elsö kérdésének nincs értelme, mert ha a tamponból csak 1 cm az, ami nem meg fel, akkor már régen átjutott a hüvelybemeneten)
A hüvely nem egyenesen megy, hanem ferdén hátrafelé, és "belóg" a méhszáj. Ezért a tampont kicsit hátrafelé kell feltenni, és ha megakad, akkor az irányt kell picit változtatni.
De jó ötlet lenne, ha elöször az ujjaddal megpróbálnád, hogy milyen a jó irány, utána a tamponnal is könnyebb.
De most őszintén, mi a szarnak erőltetik a tamponhasználatot a mai tizen-páréves lányok? Mert a suliban minden, még saját testüket sem ismerő kis butus ezt használja, ez a trendi? Persze a veszélyeiről meg halvány fingjuk sincsen...
Hagyd a francba, ha fáj és kellemetlen akkor minek csinálod? Használj betétet, minden tekintetben jobb.
szerintem mindenki maga dönti el h hány éves korában kezdi el a tamponhasználatot,és majd valószínű h literes bugyikában fogok suliba járni nem?:)
amugy meg mért szakadni át a szűzhártya? ez hülyeség
Ne foglalkozz a hülyékkel, most egyeseknél az a divat, hogy a tamponba bele lehet halni, a betét meg szuper dolog.
Én 45 évig használtam tampont, és semmi bajom sem volt töle, söt egyetlen embert sem ismerek, akinek valami problémája lett volna azon kivül, hogy eleinte nem tudta hogyan kell feltenni.
Nyugodtan próbáld ki, ha megtalálod a helyes irányt, akkortól könnyen fog menni. Esetleg feküdj le, és úgy próbáld meg, úgy a legtöbbször könnyebb.
Szia! :) Nekem úgy sikerülni szokott, hogy a wc-n ülök, és a medencém kicsi "előretolom", és a csiklómhoz meg odaszorítom a kezem, és óvatosan benyomom...:) Hajrá! Lehet hogy nem vérzel eléggé..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!