Protexin gynophilus-tól vérzés?
Ma reggel szerettem volna elkezdeni a használatát. Felraktam az első kapszulát , 1 óra után mentem wc-re és olyat tapasztaltam mintha megjött volna..
A menzeszem elég ingadozó, így most nem tudom, hogy mitől vérzek. Más esetleg tapasztalt vérzést? 1 óra alatt okozhatott egyáltalán ilyet a kapszula, vagy csak ilyen "szerencsétlen" vagyok, hogy pont most jött meg?
Köszönöm előre is.
Én többször is használtam ezt a készítményt, de soha nem volt vérzésem tőle!
Viszont szennyezi a fehérneműt, tehát ahogy ürül, úgy színes váladék fog jönni a hüvelyedből, nem lehet, hogy arra hitted azt, hogy vérzés?
Amúgy ha csak fenntartót csinálsz, akkor este lefekvés előtt kell 1 kapszula, ha helyreállítót, akkor kell reggel, este 1 kapszula. Tehát ha csak napi 1-et használsz, akkor este használd, ne reggel.
Ha rendszertelen a vérzésed, akkor lehet hogy most jött meg pont. De ha nem a menzesz első éveiben vagy, akkor érdemes a nem rendszeres vérzéssel nőgyógyászhoz menni amúgy.
Nagyon szépen köszönöm a tömör és hasznos válaszodat!
Voltam nőgyógyásznál ezzel a rendszertelen menzesszel, fogynom kellene..
Akkor valószínűleg megjött..a wc papíron láttam és az nem a gyógyszer volt. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!