3 HETE MEGVAN, egyszer csak pecsételő vérzés, máskor meg rendesen. Új fogamzásgátlót szedek, dokihoz nincs időm elmenni. (Nem kérek megjegyzéseket h az embernek arra van ideje amire akarja stb. ) többi lent!?
Merjem kiváltani a kövi levéllel is v vhogy beszéljek a dokimmal? a betegtájékoztatóban írja h kb 3 hónapig normális a köztes-áttöréses vérzés... de ha huzamosabb ideig tart,doki...
Volt már vkivel ilyen?
Van még 3 szem hátra... ezeket már tuti beszedem.
Néha erősebben van meg, mintha rendes menzesz lenne.
Milyen károk lehetnek ebből h 2 menzesz közt is folyamatosan "megvan"?
Szia! Nekem is ugyan ez van! Már csak 2 szem van a gyógyszerből,de egész hónapban véreztem.
Holnap tudok csak dokihoz menni. Én Ergam cseppet vettem be,az valamelyest csökkentette a vérzést!
2. válaszoló!
Te is új gyógyszert szedsz? (nekem Lindynette 30ról 2 hónap szünet után Mirabella 20-at írták ki)
Írj h mit mondott neked a doki! :) köszi
1. válaszoló,neked is köszi a választ!
Jöhetnek még kommentek,elég ijesztő minden nap vérezni :S
Második vagyok! A Lindinettetől kereken 25 kilot hiztam és 3 évig SEHOGY nem tudtam leadni:(
Most Diane35-öt szedek,nem az első hónapom.
A betegtájékoztató azt írja h:
"- ha váratlanul hüvelyi vérzés lépett fel:
A kombinált fogamzásgátlók alkalmazásának első néhány hónapjában a szabályosan ismétlődő megvonásos vérzések közötti időszakokban rendszertelen (pecsételő vagy áttöréses) vérzés jelentkezhet. Lehetséges, hogy emiatt tisztasági betétet kell viselnie, azonban továbbra is az előírt módon folytassa a tabletták szedését. Amint szervezete alkalmazkodott a gyógyszer hatásaihoz, a rendszertelen vérzés is megszűnik (rendszerint 3 csomag felhasználása után). Ha a vérzés makacsul fennáll, erősödik vagy újból jelentkezik, forduljon orvoshoz."
Rám az utolsó mondat igaz, de nincs időm dokihoz menni,SZÓ SZERINT!!!!
Milyen következmények lehetnek ebből???
Én is szedtem fel, nem is keveset a Lindynette-től!!
Kereken 18 kg-ot!!! lement belőle 14...
Nem értem minek írták ki pont ezt nekem, amikor direkt mondtam az (előző) dokimnak h hajlamos vagyok a hízásra, és olyat írjon ki ami jó... Ehelyett?? Mindenkitől csak azt a visszajelzést kapom h NEM KEVESET szedett fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!