Az baj ha 14 évesen még nem jött meg?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 21:55
1/13 anonim válasza:
ha 16 évesen nem jött meg akkor lenne baj :) ne idegeskedj , semmi baj :))
2/13 anonim válasza:
Nem, 16-17 éves korodig ráér. Ha utána sem lesz semmi, akkor nőgyógyászhoz kell fordulni. :)
3/13 anonim válasza:
én 14 múltam 3 hónapja amikor megjött. júliusban töltöttem és októberben "kopogtatott a mikulás".
én már 13 évesen is aggódtam. fölösleges. úgyis akkor jön,amikor már nem számítasz rá.
4/13 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hogyan táplálkozol. Én például eszméletlen gebe vagyok (sajnos alultáplált) és nem menstruálok emiatt... De 14 évesen még nem késő, ne aggódj nem lesz gond. :)
L.17.
5/13 anonim válasza:
utolsónak: késik a menzeszed vagy még egyáltalán nem jött meg?
6/13 anonim válasza:
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz.
7/13 anonim válasza:
Dehogyis baj! Bőven ráérsz még 17 éves korodig.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak engem idegesít, hogy még nem jött meg, mert zavar hogy már mindenkinek megvan. Meg kíváncsi vagyok, hogy milyen, meg egyszerűen már szeretném ha megjönne...
2013. ápr. 15. 15:45
9/13 anonim válasza:
Megjön hamarosan.. van még időd 16 éves korodig.
10/13 anonim válasza:
Butaság azt nézni, hogy más lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlődik. Erről senki nem tehet! Ez nem verseny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!