hát nem mindegy mert ha lesz lányom,akkor mit mondjak,hogy neki hány évesen várható?
2013. márc. 18. 17:52
5/9 anonim válasza:
Csak az számít, hogy 16 éves korig megjöjjön az első menstruáció, függetlenül attól, hogy a nő rokonaidnak mikor jött meg.
2013. márc. 18. 17:56
6/9 anonim válasza:
Felesleges ezen gondolkodnod. Az első menstruáció nagyon sok mindentől függ, például a genetikától, étkezési szokásoktól, környezeti ártalmaktól és a szervezetbe bevitt káros anyagoktól ( pl. a hormonkezelt csirke és disznóhústól, vagy a műanyagokból lebomló káros anyagok is korai menstruációt okozhatnak)
2013. márc. 19. 09:05
7/9 A kérdező kommentje:
jó,de akkor is ciki hogy csak 14 évesen jött,pedig 12 évesen már az orvos is azt mondta(meg mindenki) hogy elég fejlett vagyok ahhoz hogy menstruáljak. és mégis,csak 2 év múlva jött meg... :s
késleltethette az hogy tavaly nagyon sovány voltam? és hatodiktól hetedikig 44 kg körül voltam(még 160 cm-esen is)?
amikor megjött 48,5 kg és 162 cm voltam(előtte 1 hónapja már sikerült 49 kg-ra felmennem). és amikor hirtelen 3 hónap alatt felhíztam 5kg-t,akkor rá egy hónapra jött meg. lehetett a súlyomnak köze hozzá?
2013. márc. 19. 16:43
8/9 anonim válasza:
Tudod mi a ciki? Az, hogy olyan dolgot gondolsz cikinek, amiről nem tehetsz!!!
2013. márc. 19. 16:48
9/9 anonim válasza:
Egyébként is, most már menstruálsz, úgyhogy ne aggódj ezen! Előző voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!