Dr. Vreczenár László miskolci nőgyógyász elérhetőségeit meg tudná valaki adni?
Sziasztok!
Én is Vreczenár doktor úrhoz járok, de eddig csak magánrendelésén voltam.
Tudja esetleg valaki, hogy a nem magánrendelését hol tartja, és hogyan lehet oda bejelentkezni, időpontot kérni?
Sürgős lenne!
Köszönöm :)
Sziasztok!
Igaz már elég régi ez a beszélgetés, de talán tudtok nekem segíteni. :)
Valaki tudna tapasztalatot írni Dr. Vrecenár Lászlóról, hogy jelenleg milyen a pácienseivel? Én nem baba várás miatt mennék hozzá, PCOS-em van. Valamint a családomban több nőnek is volt/van nőgyógyászati daganatos betegsége. Azt olvastam róla, hogy Ő nőgyógyászati onkológus szakorvos is. Szeretnék olyan nőgyógyászhoz járni, aki lelkiismeretes és onkológiai területen is jó szakember, hogy az esetleges daganat kialakulás veszélyét időben észre vegye.
Ha valakinek konkrétan ilyen jellegű panasszal is volt nála, és leírná a tapasztalatait, és hogy érdemes-e Őt választanom nőgyógyászomnak, annak külön nagyon örülnék. Illetve az is érdekelne, hogy a magán rendelésén mennyit kell fizetni?
Köszönöm szépen előre is a segítő válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!