Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Vreczenár László miskolci...

Dr. Vreczenár László miskolci nőgyógyász elérhetőségeit meg tudná valaki adni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak egyet találtam: minden csütörtökön 16,00-19,00 óra között az alábbi tel-on: 47/553042
2009. szept. 25. 20:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. szept. 28. 21:31
 3/13 anonim válasza:
Kicsit késve,de ha gondolod itt a mobil száma:06309685710
2009. nov. 4. 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Végül sikerült eljutnod hozzá?
2010. márc. 29. 19:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen, azóta már lassan +int készülök. Csak szeretném +nézetni magam.

Köszönöm szépen.

Te is hozzá jársz?

2010. márc. 30. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen.Pont ma délután megyek majd hozzá,mert gondok vannak a fog.gátlómmal.2 vetélésem volt és a 3 terhességnél mentem hozzá,rögtön tudta és tette,amit kellett,így végre és is anya lettem:)
2010. márc. 31. 08:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Rem. minden rendben lesz a továbbiakban Nálad!

Én is a vetélésem után találtam +, mert ő volt a legnormálisabb aki akkor +vizsgált, miután már túlvoltam a műtéten, előtte, kicsit érdekes orvosokat fogtam ki. Bementem 6 hetesen erős vérzéssel, és 4 doki turkált bennem, mire +állapították: vetéltem.

Kellemes volt.:(

Remélem nem lesz több ilyen. Most +int elkezdtünk próbálkozni. Próbálok nem gondolni a történtekre!

Most nem szedek semmit. Előtte Elevitet és folsavat is szedtem, nem tom jó volt-e, de Egyiptomban is jártunk, mikor még nem tudtam róla, lehet az sem tett jót!

Na jól kiírtam magam, rem. nem untattalak!

Köszi, h írtál!

Szió

2010. ápr. 2. 09:49
 8/13 anonim válasza:
Kiváló ember és kivételesen jó szakember, csak pozítív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Szerdánként van magánrendelése, egyébként a Semmelweis kórházban dolgozik. A mobilszáma 0630'9685710
2010. jún. 16. 03:34
 9/13 anonim ***** válasza:
08.05 vagyok.Mi van azóta veled és milyen volt veled a doki?Nekem már 2,5 éves a fiam.Mikor mentem vissza a hathetesre egyből a gyerek után után érdeklődött,pedig még csak a nevem mondtam a telefonba.Amikor meg 1,5 év után mentem hozzá megjegyezte,hogy más lett a hajszínem.Nekem ez is nagyon + dolog vele kapcsolatban azon túl,hogy a terhesség és szülés idején is nagyon figyelmes volt.
2010. júl. 1. 19:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Most vettem észre, hogy írtál!

A dokim továbbra is nagyon rendes, már azóta anyumat is vittem hozzá, ő is maximálisan + van vele elégedve.

Nálam a bébike még azóta sem sikerült.

Majd ha addig nem, január körül megyek vizsgálatokra.

Már 2. hónapja gyógyteákat iszok, és 1. hónapja elevit+folsav.

Talán görcsösen veszem fel a dolgot, de nagyon szeretném.

Minden hónapban kicsit beletörök, hogy +jön.

Már nyolcadik hónapnál járunk a tavaly szeptemberi vetélés óta.

Remélem, mér nem kell sokáig várni.

Te nem szeretnél következő gyerkőcöt?

Jó egészséget kívánok Nektek!

Üdv.

2010. szept. 20. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!