Lányok ti ezt hogy bírjátok? Csak én viselem ilyen nehezen?
fejben dől el. ha rossz róla a véleményed,szar is lesz. én már az elejétől természetesnek vettem,az első pár menzesznél még röhögtem is(pedig régen egy csepp vér látványától képes voltam elájulni). azonkívül hogy hosszú vérzések voltak,nem volt semmi bajom.
én sem tudok tampont használni,szimplán azért mert nem megy fel.
sőt,nyugodtabb szívvel is használok betétet,biztonságérzetet ad. mit kell rajta parázni? ha átázol,úgyis észreveszed időben(jobb esetben). nincs olyan nő,aki életében legalább egyszer ne ázott volna át.nem esik le tőle a plafon.
sőt,a sok üléssel pont azt éred el hogy amikor felállsz,akkor hirtelen kifolyik minden,mert amikor ültél,a hüvelyed ferdesége miatt gyűlt a vér,stb.
gondolj azokra a nőkre,akik több évtizede vagy százada éltek. nekik volt tampon? volt betét? sőt,sokáig vatta sem volt.pl nagyanyámék szöveteket használtak és szenvedtek is a mosásukkal.
én ezek a tények után ÖRÜLÖK hogy menstruálok.sokan cserélnének veled,hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!