Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj a hasam, mi lehet a baj?

Fáj a hasam, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és egy pár hónapja heti kétszer kb elkezd görcsölni a hasam (talűán a méhem) Olyankor alig birok állva maradni. Több huzamban szokott jönni, majd nepokig nem jelentkezik. Szűz vagyok és félek a nőgyógyásztól. Nagy a baj? Mi lehet?

2013. ápr. 12. 21:35
 1/6 anonim válasza:
szia. sztem mindenképp menj el nőgyógyászhoz, de ha félsz előbb lehet háziorvos vagy anyukádnak mond el mi a baj. Amúgy lehet már csak bevonzod h fáj mert ugymond várod h fájjon. lehet hülyén hangzik de sok ilyen van. Nem kell félni :)
2013. ápr. 12. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hol fáj. Ha lent, akkor jobb ha nőgyógyászhoz mész, mert a háziorvos úgyis oda küld.
2013. ápr. 13. 06:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát hasfájással a háziorvoshoz menj el.

Ha alul, az alhasad fájna, akkor már lehetne esetleg nőgyógyászhoz is, de semmi más tüneted nincs, akkor én biztosan a házidokihoz mennék.

2013. ápr. 13. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne félj a nőgyógyásztól, egyszer ugyis lesz "első" alkalom.

Keressetek női dokit, hátha az megnyugtatóbb.

2013. ápr. 13. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztosat csak rovos tud mondani és nem kéne ilyen fájdalmaidnak lenni. Inkább vizgsáltasd ki valaószinűleg fognak hasi uh-ot csinálni, az nem is fáj. De ne aggódj nem biztos hogy bármi komoly baj van.
2013. ápr. 13. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A 06:18-as vagyok. Hallgass a 84%-os Válaszolóra!
2013. ápr. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!