Fura barna folyasom van, nem tapasztaltam magamon meg ilyet, már másfél hete késik a mensim viszont kb fel hete gorcsol a hasam meg fáj a hátam meg van hogy fejem is, stb, mibajom lehet?
Ezeken kívül mellém is feszül és nagyobb is a szokásosnál...mégse jön meg csak ez a fura barna izé, kis mennyiségben ..
Terhes nemnagyon lehetek mert gumival csináltuk a barátommal és nem szakadt ki meg semmi..
Aggódom.
Nőgyógyászhoz nemigazán tudok/akarok elmenni, merthogy nincsen anyám,se legjobb barátnőm és a lányok altalaba az velük mennek...és szegyellos is vagyok nagyon.
17L
Persze tudom, hogy nem "magamutogatás", hanem amit írtál, csak akinek a válaszára válaszoltam, ő úgy írta le, mintha a barátom előtt (akivel már 3 éve együtt vagyok..) levetkőzni magamutogatás lenne...pláne úgy hogy előtte is szégyenlős vagyok mert kissé hiányos az önbizalmam.
Egyébként ma megjött, tehát terhes nem lehetek, meg fertőzés se lehet (nem volt se szagos se semmi), úgyhogy már nem igazán aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!