Mivel szőrtelenítsem a hasam? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
Valami hormon bajom van ami miatt nagyon szőrösödik a lábam, combom, hasam és észre vettem, hogy már a mellemen is van pár sötétebb szőrszál. Eddig borotváltam és a hasam az már nagyon durva. Olyan mintha férfi lennék. Meg az se szedi le rendesen, mindig látszik a töve. Mit lehet tenni ez ellen? Gyógyszer nem adtak rá meg semmit sem. De nagyon zavar...2013. ápr. 4. 22:49
1/7 anonim válasza:
Haziorvos beutalt mar teged endokrinologushoz? Hasznos lenne.
Amugy a gyanta lehet megoldas. De vannak ferfiak akiknek bejon a szor a non, hogy csak magamat emlitsem.
2/7 anonim válasza:
milyen orvosnál voltál? Egyébként szerintnem gyantáztasd.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, voltam már endokrinológusnál de még folyik a vizsgálat, vagy valami olyasmi. Szeretem a magyar orvosokat...
Amúgy kétlem, hogy ez bárkinek is bejönne. Én is utálom.
2013. ápr. 4. 23:07
4/7 anonim válasza:
hirtelen kezdett el szőrösödni? hány éves vagy? családod is ilyen "szőrös típus"?
magadnak is le tudod gyantázni dm-be lehet kapni gyantát + gyantacsíkokat. úgy már nem is olyan vészes dolog. én is gyantázom, de így nincs sok bajom vele.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem. Már mióta elkezdtem serdülni azóta de sosem vetkőztem le senki előtt meg amúgy is megijedtem ezért elkezdtem borotválni és most már erős. Pár hónapja szólt a háziorvosom úgy hogy anyám is hllott róla... gáz volt az egész, ami még gázabb az az hogy azóta már kétszer is le kellett vetkőznöm több ember előtt (orvosok), hiába borotválom le akkor is látszik. A családomban nem tudok ilyenről, amúgy is csak én vagyok félresikerült. 16 vagyok.
2013. ápr. 4. 23:20
6/7 anonim válasza:
A borotválással jól elszúrtad, mert az csak erősíti a szőrt.
7/7 anonim válasza:
gyanta, epilátor. Ennek megvan az az előnye, hogy nem egyszerre nőnek vissza a szőrszálak, ritkább hatást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!