Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most meg fog jönni a menstruác...

Most meg fog jönni a menstruációm?

Figyelt kérdés
Úgy pár napja fáj a hasam alsó része, a fehér folyás meg van de nem sok folyik. Ma volt ilyen vizsgálat meg védőnővel beszékgetés a tinis cuccokrol és azt mondta hogy kb 2 év fehér folyás után jön meg. Nekem 3 éve van fehér folyásom.

2013. ápr. 10. 21:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hm..na ja. Ma voltunk úszni és azt hittem összeeaek amikor megláttam a hasam. Ilyen furi és nagy még nem v.olt:/ pár napja hányingerem
2013. ápr. 11. 21:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Hm..na ja. Ma voltunk úszni és azt hittem összeeaek amikor megláttam a hasam. Ilyen furi és nagy még nem v.olt:/ pár napja hányingerem volt
2013. ápr. 11. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:

nekem 2,5 év folyás után jött meg(késve). szóval általában 2 év múlva jön,igen.

lehetséges menzesz,de lehet pszichés eredetű premenstruáció,amit nálad a várakozás izgalma vált ki.ez hasonló azzal,amikor egy nő már annyira vágyik gyerekre,hogy terhesség tüneteit produkálja.sőt,paris hilton is ebben szenvedett egy ideig.

döntő szerepe még a mellednek van. mióta nő?

2013. ápr. 14. 22:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Az is úgy 3-4 éve.
2013. ápr. 21. 17:34
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem is 3,5 éve nőtt akkor.

lehet hogy neked is késik valamiért,de lehet hogy hamarosan megjön,nincs (már) jelentősége annak,mióta van melled,stb.

nyugi,minden idejében fog történni.

2013. ápr. 21. 21:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Megjött, azon a héten nagyon rosszul voltam szval hülye voltam,hogy vártam.
2013. jún. 3. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
juj gratulálok! hidd el lesz az jobb is! de végre nagylány vagy! :) elmeséled? (bocsi csak a legtöbb ilyen kérdésnél nincs happy end)
2013. jún. 3. 22:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem baj :) egyik nap fürödni készültem és ilyen barnás vörödes akármi volt a bugyimon. anyummyl sokáig vitáztam mert szerinte csak felfáztam, de egyre több lett a vér. És én tiszta ideg voltam mert a betétnrk ha megmozdultam hanja volt. De megjött túléltem, de ezt nem volt érdemes annyira várni minh amennyire hittem.
2013. jún. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!