Dr. Ruzicska Zsolt nőgyógyászhoz jár valaki?
Figyelt kérdés
Ismeritek? Milyen orvos? Mik a tarifái?2013. ápr. 8. 15:50
1/3 anonim válasza:
Szia! Én nála ,Pécsen magánrendelésén, és szerintem jó orvos, kedves, egy alap vizitdíj (pl hüvelyi ultrahang, kézi vizsgálat 6000ft, ha citológia is,akkor 7000) Nem mondom, hogy hanyatt estem a gyönyörűségtől, mert amúgy is elég kényes egy ilyen orvoshoz menni, de attól függetlenül ő szerintem normális, és rendesen megvizsgál.
Mondjuk elég sokan járnak hozzá, ami csak annyiból hátrány, hogy ha pl felhívod valamiért, névről nem biztos hogy vágni fogja ki vagy és milyen panasszal mentél hozzá. De én idáigi tapasztalataim alapján ajánlani tudom, reméljük én sem fogok csalódni benne.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő választ! :)
2013. ápr. 27. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!