Nőgyógyászhoz akarok időpontot kérni mert sokat késik a menstruációm, de mi van ha akkora kapok időpontot amikor megjön?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 09:21
1/12 A kérdező kommentje:
15/L
2013. ápr. 1. 09:21
2/12 anonim válasza:
Akkor, ha mégis megjönne, akkor lemondod az időpontot és kérsz egy másikat.
3/12 anonim válasza:
Akkor kérsz másik időpontot. Hány évé menstruálsz?
4/12 A kérdező kommentje:
4éve, és kb.2hete késik. 1hete reggel az alhasamban nagyon erős szúrást éreztem és alig tudtam menni kiegyenesedni amíg nem vettem be fájdalomcsilapító gyógyszert.
2013. ápr. 1. 09:47
5/12 anonim válasza:
Ha akkora kapsz időpontot, mire megjönne a menstruációd, akkor felhívod a dokit, hogy mit csinálj.
6/12 anonim válasza:
ha van ilyen fájdalmad mindenképp menj el orvoshoz.
7/12 anonim válasza:
16 éves korodig nem foglalkozik vele, hogy késik, vagy kimarad. persze ha nincs más tüneted... akkor ez nem probléma, még ráérsz akkor!
8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló akkor hiába megyek el nem fog megvizsgálni se?
2013. ápr. 1. 12:46
9/12 anonim válasza:
Az 57%-os válaszolóra ne hallgass! Mindenkit le akar beszélni arról, hogy orvoshoz menjen! Olyan okosnak képzelni magát, hogy azt hiszi, hogy látatlanban biztosabbat tud mondani, mint az orvos személyes találkozásnál!!!
10/12 anonim válasza:
De ha elmész, akkor meg fog vizsgálni manuálisan, de azt fogja mondani, hogy nincs semmi gond még akkor, ha késik a menstruációd, majd ha 16-17 éves korod után is rendszertelen, akkor gyere vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!