Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi görcsök nem menstruáció...

Alhasi görcsök nem menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Szerencsésnek mondhatom magam, mert csak minimálisan szokott fájni a hasam mikor megjön. Viszont néha-néha menstruáción kívül kezd el görcsölni a hasam. Általában csak egy két percig tart, de most már tart egy jó fél órája, eléggé fáj, de gyógyszert nem vennék be rá, mivel most nem is menstruálok. Ez mitől lehet és hogyan tudnám elmulasztani?
2013. ápr. 3. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen van ilyen,figyeld meg nem a középidőben jelentkezik-e.Tüszőéréskor gyakori. Én például a mensest nem szoktam megérezni,de a tüszőrepedést igen.
2013. ápr. 3. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre már én is gondoltam és próbáltam figyelgetni, és általában nem csak a ciklus közepén jelentkezik ez, hanem bármikor..
2013. ápr. 3. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz és a háziorvosodhoz.Lehet,h valamilyen bél problémád van. Pl.krónikus gyulladás,tej,liszt érzékenység.
2013. ápr. 3. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a "méhem körül" fáj, tehát nem valami emésztőrendszeri probléma. (Meg ráhibáztál, alapból lisztérzékeny vagyok, és a kivizsgálások alatt már fény derült volna, ha más baj is lenne.) Azért köszi a tanácsot!
2013. ápr. 3. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaza van a 2. válaszolónak! A biztonság kedvéért jobb orvoshoz menni!
2013. ápr. 4. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!