A ciszta okozhat menstruacio kesest illetve elmaradast?
Januarban fedeztek fel nallam egy kis cisztat, az orvosom nem tulajdonitott neki jelentoseget, azt mondta majd elmulik magatol...
Viszont nekem sosem kesik a menstruaciom es most megis! Csinaltam tesztet is, terhes nem vagyok! Lehet butanak tunok, de azt gondolom hogy olyan helyen van a ciszta hogy elzarja a petesejt utjat es ezert nem jott meg?! Pfff lehet hulyeseg, de mast nem tudok kitalalni. Varok meg, de aztan orvoshoz megyek.
Valószínübb hogy a ciszta maga a probléma. Mert a ciszta a meg nem repedt tüszőböl alakul ki, igy kissé felborul a hormonegyensúlyod ami okozhat késést. Ha ez több mint 1 hét akkor menj vissza az orvoshoz. Az is lehet hogy az a ciszta már elmúlt. Ha a januári cisztád lenne a hibás, akkor ott már gond van. Azóta voltál orvoshál uhn??
De lelki okok is befolyásolják. Nekem pl az esküvőm hónapjában18 napot késett. Az orvos szerint a stresz az esküvő körül.
De ciszta mellett is teherbe lehet esni, szóval az nem zárja el az utat.Mindenképp keress fel orvost. Szoktál barnázni menzesz előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!