Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aranyér mit tegyek?

Aranyér mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szerintem kijött az aranyerem.. ma voltam a wc-én és nagyon nehezen tudtam wc-ézni megvan duzzadva körülötte de semmi más szerintem belső aranyerem van mert érzek valami kis gumót vagy nem is tudom hogy mondjam olyan írjon aki ért hozzá és tudja mit kell tenni ilyen esetben, van rá kenőcsöm és be is kentem vele.
2013. ápr. 3. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolod, hogy aranyered van, van is rá kenőcsöd és be is kented vele, akkor mi a kérdés?

Ha valakinek aranyere van, akkor vannak erre való kenőcsök, kúpok, azokat lehet ilyenkor használni.

Viszont hosszú távon ügyelj arra, hogy lágy legyen a székleted, amit székletlágyító, rosttartalmú étkezéssel és sok folyadékkal tudsz elérni.

2013. ápr. 3. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Használd a kenőcsöt és létezik rá egy összeállított kúp,a sebészek általában ismerik,de itt a receptúrája,ez alapján megírja a háziorvos is: Benzocain gta 10.0, Aetherolum chamomillae guttas 15.0, Inj. Tonogeni amp.No. I.(unam), Inj.Solu-Medrol amp.No.I.(unam), Butyri cacaonis quant.satis f. lege artis, Supp.No (XXX.)triginta. D.s. kúp, naponta 2x

Lehet persze gyárilag előállított kúpot is venni recept nélkül,de ezt nagyon ajánlom!

Emellett igyál sok folyadékot,egyél rostosakat, gyümölcsöket.Ne legyen székrekedésed,de hasmenésed se!

2013. ápr. 3. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz, az a tuti. lehet valami más. de ha az is, akkor ő megmondja, hogy mit kenj rá!
2013. ápr. 3. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
A másik fontos dolog,hogy minden nagydolog után egy alapos fenékmosás következzen.Jó a neogranormon kenőcs is,ami univerzális,gyulladáscsökkentő és hámosító hatása van.Kerülni kell egy darabig az erős haspréssel járó szitukat meg a csípős irritáló kajákat.Ha vigyázol visszahúzódhat .
2013. ápr. 3. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A 3. válaszolónak teljesen igaza van! Csak az a biztos, amit az orvos mond!
2013. ápr. 3. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem aranyérre a rectanal aid vált be a legjobban. De az sem baj, ha elmész orvoshoz.
2013. ápr. 3. 13:30
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2013. ápr. 3. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Fontos a sok rost és a mozgás is. a gáttornát is ajánlanám. Nekem pl a Hemoclin gél vált be az aranyérre, de mindenkinek más.
2013. ápr. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!