Aranyér? Ötletek?
Már próbáltam mindent. Kamilla tea, reparon kúp(talán így írják?!), meg körömvirág krém.
De van amikor nem érzem, de most megint kijött :S
Decembertől mindig kijön ....volt hogy suliba sem voltam mert nem tudtam menni.
Nőgyógyászhoz nem fogok menni, egyéb okok miatt...(magánügy).
Nektek mi mulasztotta el? Már nagyon kellemetlen :S
Azt nem értem miért kellene ezzel nőgyógyászhoz menned, mert ezzel a sebészek foglalkoznak, nem tartozik az aranyér a nőgyógyászra.
Én Betadine krémet használtam, de ehhez kell tisztasági betét mert jód tartalmú krém és megfogja a fehérneműt.
Hát de az is intim részen van..tehát nekem nőgyógyászt mondtak. :))
Az a baj, hogy szerintem nekem ez az aranyér bentebb van mint a végbélnyílás :S
A nőgyógyász a hüvellyel és a belső női nemiszervekkel / méh, petefészek, petevezeték/ foglalkozik.
A végbéltájék nem hozzátartozik.
Háziorvosoknak van jó kevert / gyógyszertárban készítendő/ hámosító aranyeres kúp receptje, de fel kell iratni nála.
Ha kijön sokszor és nagyon ez az értágulat a sebészek vagy proktológusok ilyen kis vékony gumigyűrűt szoktak rátenni , ezzel jól kezelhető.
Reparon kenőcs is lehetne segítség.
Jó meleg vízben ülni kicsit és utána kenni.
Kérdező!
"Nem erőszak a disznótor."
Remélem nem értesz félre. A nőgyógyászok nem esznek embert.
Sokan itt értetlenül olvassuk az ellenérzésed a nőgyógyászok iránt.
(igazolást nem ad, iskolai hiányzásra, az tény)
Ugye nem haragszol meg, amiért védem a nőgyógyászok jó hírét, akik három gyermekem születését segítették.
Visszatérve az aranyér problémára (nem a tiédre, mert az legyen a te magánügyed)
Nekem a Betadine segített.
A Reparon is használ. Mindössze annyi a bajom vele, hogy nekem keményítette a székletemet (a kakimat).
A Sperti dettó ugyanez.
Ja, és ezen a fórumon senki nem vár fizetést, sem hálapénzt.
Mi csak azért vagyunk itt, hogy megosszuk örömünket, bánatunkat.
De egy "köszönöm" szó biztosan mindenkinek jól esett volna.
Ha valamiről legközelebb nem szeretnél írni akkor, egy szót sem kell írnod róla.
De ha írsz róla egy szót, akkor ne sértődj meg, ha megkérnek, hogy írj róla többet.
Ez a fórum ilyen. Itt sok-sok kíváncsi ember gondolatokat cserél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!