Mennyit szokott késni a menstruációtok?
Figyelt kérdés
Nekem lényegesen sokat, pedig nem vagyok már tinédzser. A ciklusom amúgy is kb 35 napos, ám még ezen felül is szokott késni jópár napot. Ti hogy vagytok ezzel?2009. szept. 20. 11:02
1/8 anonim válasza:
Én 5 éve menstruálok, másfél év alatt beállt sajnos 22 napra, de volt olyan pár hónapja hogy 28 nap után jött meg, utoljára meg 19 nap után jött meg, és most megint késik :S
2/8 anonim válasza:
2 napot,de olyan is van ,hogy 4 nappal hamarabb jön
3/8 anonim válasza:
Pcos-s vagyok, a hormonzavar miatt heteket, hónapokat is késik. A legtöbb idő egyhuzamban fél év volt.
4/8 anonim válasza:
Nekem mióta megvan kb 2 napot késik vagy 2 nappal hamarabb jön meg! több nem volt! Lehetséges hogy stresszel valami miatt és nem jön meg! Ez előfordulhat!
5/8 anonim válasza:
4 éve van meg, sosem késett még, mindig 28 napra jön meg
14/L
6/8 anonim válasza:
nekem kb 30 naposak a ciklusaim, de van hogy csak a 33-34. nap környékén jön meg. A múlt hónapban pedig 28ra... Szóval 2-3-4 napot ingadozik.
7/8 anonim válasza:
nekem 25 és 40 között mozgott:D míg elnem kezdtem tablettát szedni...(foggátlót). kíváncsi vagyok milyen,esz hamajd abbahagyom...
8/8 anonim válasza:
miota gyogyszert szedek,mindig hétfőn délután jön meg...
(kétszer volt talán,hogy csak hétfő este)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!