Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van erős punciszagom?...

Mitől van erős punciszagom? Ülök és innen érzem a puncim illatát (erős folyásom van)?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 20:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindegy milyen punciszag a farkam feláll rögtön, persze legyen ápolt mert az alap, de ha van egy kis vagy erösebb illata az nekem jó, minden váladéknak van illata, szaga ki hogy nevezi, de lányok esetében csak illatnak tudom mondani, és igen én is megdugnék egy jó testű 14, 15 éves lányt szivesen mert még nem olyan tágak, de ettöl független nem vagyok pedofil. 23F
2014. szept. 30. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.