Én No-spat szedtem, de legutóbb napi 6 No-spa után se voltam olyan állapotban, hogy bemenjek az óráimra. Hallottam már az Apranaxról, aki azt szed bevált? Tapasztaltatok vmi mellékhatást? Egyéb javaslat?
Nekem az Algopyrin mindig segített. A tényleg nagyon erős görcsöket (kétszer volt ilyen) csak orvos által beadott injekció enyhítette. Olyankor már csak az ágyban fetrengtem és beszélni sem tudtam csak nyöszörögtem a fájdalomtól.
2013. márc. 22. 09:10
2/8 Kondor Judit válasza:
2 nospa+1 kataflám az tuti nyerő.
2013. márc. 22. 09:12
3/8 anonim válasza:
Cataflam, Apranax, de van akinek használ az Algoflex M is.Ráadásul azt lehet recept nélkül kapni.
2013. márc. 22. 09:47
4/8 anonim válasza:
Probald ki a kalciumot magneziumot es ligetszepe kapszulat. mindegyik rendszeres szedesevel en meg tudtam elozni az addig elviselhetetlen fajdalmakat.
2013. márc. 22. 12:16
5/8 anonim válasza:
Az apranax és többi nem szteroid gyulladásgátló akkor fejti ki a hatását, ha a várt menzesz ELŐTT 2 nappal kezded el őket szedni. Így gátolják a prosztagandin képződést és elég hatékonyan! Tehát nem lesz görcsöd.
A Nospa kevés menstruációs görcsökre általában. Kálcium valóban jó lehet, de erős görcsnél kiegészítő terápiának.
2013. márc. 22. 12:19
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Magnéziumot és kálciumot egyébként is szedek, de kipróbálom a ligetszépét is hozzá :)
2013. márc. 22. 12:25
7/8 anonim válasza:
Algopyrin + Papaverin (egyszerre)
Néha dupláznom kell.
Többféle gyógyszert és gyógyszer kombinációt próbáltam már, de ez a leghatásosabb nekem (kivéve az orvos által adott injekció keveréket)
De ha a menstruációm előtti napokon esténként egy kis pálinkás teát iszok (házi kökény pálinka), akkor sokkal kevésbé vagyok rosszul amikor megjön. (ezt meg a nőgyógyászom ajánlotta, igaz ő csak sima pálinkát magában, de nem szeretem a pálinkát)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!