Mitől van erős punciszagom? Ülök és innen érzem a puncim illatát (erős folyásom van)?
Nekekem is az van ,parfüm elnyomja nem nagy ügy.
13l
hány éves vagy? :)
izgató punciszag vagy kellemetlen?
sok pasi ölni tudna, ha a barátnőjének érezné a punciszagát :) (persze jó értelembe mondom)
én a farokszaggal vagyok így, hogy én érzem a sajátomat :(
de általában csak akkor, amikor egész nap fariba vagyok, és közbe.... ha itthon vagyok kis gatyába, akkor nem... 24F
15: itt ki a pedofil? mert ha ezt nekem szántad, én nagyon nem vagyok az. na de mindegy
amúgy igen a valódi pedokat tényleg fel kéne akasztani... aki egy 5 vagy 6 évessel "fajtalankodik" vagy az apa szexel a kisfiával.
boszikaa néni drága! Senki 14 év alattinak nem írtam, maximum 13-as válaszolónak, aki NEM 13 éves lehet!!!!
A kérdés feltevőjének, meg nem volt a kérdésében, hogy 14 év alatt lenne...
A másik, hogy 14 év felett bárkivel lehet szexuális kapcsolatot létesíteni, aki hozzájárul, 14-17 között nem lehet ellenszolgáltatást nyújtani érte... ergo nem lehet hivatalos prosti a lány, maximum élvezetből...
A másik, hogy a mai 13 évesek olyanok, mintha 16-18-20 évesek lennének... 4 kg smink, nagy csöcs, dugja már számtalan srác, az apja is biztos molesztálja stb. Én rendes ember vagyok, de ha megkívánok egy 13 évest, akkor meg van rá az okom, és ha beszélni kívánok róla, akkor beszélek! Életembe nem dugtam még SOHA 14 év alattival, és ez ígyis fog maradni, de fantáziálni, és beszélni azzal beszélek akivel akarok!!!! Ez egy ilyen oldal, ha valaki nem akar olyan megjegyzéseket, leveleket kapni, akkor nem tesz fel ilyen kérdést, vagy nem válaszol rá!! Ilyen egyszerű!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!