Hüvely gomba, candida? Hogyan lehet elkapni? És lehet tünet mentes?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 13:06
1/7 anonim válasza:
Könnyedén. Pl. nyilvános WC, szexuális úton, sőt úgyis, hogy nem érintkeztél senkivel és semmivel, csak meggyengült a hüvelyflórád, és elszaporodtak benne a gombák, mondjuk egy antibiotikum-kúra után vagy uszoda klóros vizétől, túlzott mosakodástól, ami már kiszárítja a hüvelyt. Elég hamar lesznek tünetei. Én még nem hallottam olyat, hogy tünetmentes Candida.
2/7 A kérdező kommentje:
19 hetes terhes vagyok és januárban voltam rákszűrésen és most derült ki de semmi tünet nincs sem viszketés sem égő érzés semmi. Ma voltam az eredményért és azt mondta a doki hogy használjak canesten combit a tablettából 2 naponta 1-et és a krémet is. A hüvely bomba elmúlik magától?
2013. márc. 27. 13:42
3/7 anonim válasza:
Nem múlik el magától. Én 20 hetes vagyok amúgy. Szinte akartam is írni, hogy terhesen is könnyen kialakul mindenféle hüvelyi fertőzés, mert a hüvely védtelenebb. Én írtam az 1-es választ egyébként. Szóval használd a Canesten Combit, azt lehet terhesen, de ne az applikátorral helyezd fel, csak az ujjaddal. Igazán érdekes, hogy tünetmentes. Lehet, hogy még nincs úgy elburjánzódva, de már laborban kimutatható.
4/7 A kérdező kommentje:
Januárban volt a minta vétel.
2013. márc. 27. 15:18
5/7 anonim válasza:
Igen, vágom, hogy akkor volt.Mondjuk, az is érdekes, hogy miért csak most kaptad meg az eredményt a januári vizsgálatról.
6/7 anonim válasza:
Mert nekem múlt héten volt mintavétel, és a héten már megkaptam az eredményt.
7/7 A kérdező kommentje:
mert senki nem mondta hogy vissza kell mennem érte. Még a védönö sem.
2013. márc. 28. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!