Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet még elkapni egy...

Mitől lehet még elkapni egy fertőzést?

Figyelt kérdés
Valami nem oké odalent. Nem hiszem, hogy hüvelygomba, de valami hasonló, csak enyhébb. Kb. 2 hete voltam utoljára együtt a párommal, nem voltam uszodában sem, vagy ilyesmi. Mitől lehet még?
2013. febr. 11. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elszaporodtak a szervezetedben a gombák vagy azok, amik ezt okozzák. Semmi extra. Legyengült az immunrendszered és nem tud megvédeni ellenük. Sajna ez télen megesik.
2013. febr. 11. 09:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 11. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen anyagú bugyit hordasz? Tampont használsz? Használsz illatosított intim cuccokat?
2013. febr. 11. 10:49
 4/6 A kérdező kommentje:
pamut bugyit és tampont használok. illatosított cuccokat nem. de már 3 hete volt menstruációm, szóval akkor használtam a tampont is. nem hiszem, hogy ennyivel később jönne ki tőle vmi.
2013. febr. 11. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
a gombához nem kell feltétlenül hogy leülj egy wc-re vagy uszi. Van hogy szimplán felborul a hüvely PH-d és máris előjön. Még ami okozhatja az ha fogamzásgátlót szedsz vagy ha antibiotikumot szedtél mostanában.
2013. febr. 11. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
nem szedtem soha fogamzásgátlót, és már 1 éve antibiotikumot se ettem.
2013. febr. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!