Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyílvános wc-n hogyan lehet...

Nyílvános wc-n hogyan lehet elkapni fertőzést?

Figyelt kérdés
Mert a combom van a wc ülőkén a nemiszervem és környéke nem ér hozzá. így hogyan lehet elkapni bármit is róla? Vagy ha húzzuk fel a bugyit, akkor a combhozdörzsölődik, a bugyi meg bacis lesz és onnan meg a nemiszervre?Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de érdekel:)
2009. jan. 9. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akár úgy, hogy a wc kilincsét gondolom megfogod (amit sokan előtted, ki tudja, kik), aztán használsz gondolom wc-papírt, mikor végzel a wc-n, azt valamelyik kezedben fogod, miközben törlöd, például így.
2009. jan. 10. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, valami ilyesmi. Szóródik a földre is, némelyik a levegőben is megy, és kened jobbra, balra... és rajtad is tud menni valamennyit.
2009. jan. 10. 00:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Ja értem,köszönöm!:)

Egy ideje ha wc-re megyek akár itthon,vagy máshol, wc papírt terítek le, pulcsi szárával fogom a kilincset stb-t..szóval megpróbálok vigyázni amennyire tudok!

2009. jan. 10. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne reagáld túl a dolgot, szóval ha nincs lehetőséged kezet mosni, hát ez van, nekem sincs mindig, amint hazaérek, érdekes, egyik első utam a kézmosás, ha sürgős, akkor a wc. Egyébként pedig ha rendesen figyelsz magadra, a tisztálkodásra, akkor kisebb a kockázata, így is elkaphatsz dolgokat, elég kimenned az utcára, beállni egy buszmegállóba, eltüsszenti magát valaki... A fő, hogy igyekezz egészségesen élni, vigyázni másképp is az immunrendszeredre, és akkor könnyen legyőzöd a bacit. :-)

Én már nem is emlékszem, mikor voltam utoljára komoly beteg, csak kisebb pár napos torok problémák, megfázások vannak, énekelek, úgyhogy ez fokozottan igénybe veszi a torkomat, de figyelek, meg most hidegben folyik az orrom, de ez nem betegség. Szóval nagyjából 3 éve nem voltam lázas. :-)

Jó egészséget! ;-)

2009. jan. 10. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
pl úgy, hogy végignyalod a wc deszkát. szerintem az egészségtelen, úgyhogy te se tedd.
2009. jan. 10. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy hallottam, hogy nem is a wc deszkán van a legtöbb baci, hanem a wc lehúzón. Mert ugye valaki elvégzi a nagydolgát, aztán wc papírt használ, a kezére kerülnek baktériumok, meg még kitudja mik, jobb bele se gondolni és megfogja a wc lehúzót, kilincset csaptelepet stb.

De a legjobb, ha nem ülsz le ilyen helyeken a wcre, hanem csak föléhajolsz. Nagydolognál pedig körbe teríted wc-papírral zsebkendővel.

2009. jan. 10. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!