Nyílvános wc-n hogyan lehet elkapni fertőzést?
Ja értem,köszönöm!:)
Egy ideje ha wc-re megyek akár itthon,vagy máshol, wc papírt terítek le, pulcsi szárával fogom a kilincset stb-t..szóval megpróbálok vigyázni amennyire tudok!
Azért ne reagáld túl a dolgot, szóval ha nincs lehetőséged kezet mosni, hát ez van, nekem sincs mindig, amint hazaérek, érdekes, egyik első utam a kézmosás, ha sürgős, akkor a wc. Egyébként pedig ha rendesen figyelsz magadra, a tisztálkodásra, akkor kisebb a kockázata, így is elkaphatsz dolgokat, elég kimenned az utcára, beállni egy buszmegállóba, eltüsszenti magát valaki... A fő, hogy igyekezz egészségesen élni, vigyázni másképp is az immunrendszeredre, és akkor könnyen legyőzöd a bacit. :-)
Én már nem is emlékszem, mikor voltam utoljára komoly beteg, csak kisebb pár napos torok problémák, megfázások vannak, énekelek, úgyhogy ez fokozottan igénybe veszi a torkomat, de figyelek, meg most hidegben folyik az orrom, de ez nem betegség. Szóval nagyjából 3 éve nem voltam lázas. :-)
Jó egészséget! ;-)
Én úgy hallottam, hogy nem is a wc deszkán van a legtöbb baci, hanem a wc lehúzón. Mert ugye valaki elvégzi a nagydolgát, aztán wc papírt használ, a kezére kerülnek baktériumok, meg még kitudja mik, jobb bele se gondolni és megfogja a wc lehúzót, kilincset csaptelepet stb.
De a legjobb, ha nem ülsz le ilyen helyeken a wcre, hanem csak föléhajolsz. Nagydolognál pedig körbe teríted wc-papírral zsebkendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!