Candida diétánál mennyi idő után kezdődik a javulás (az emésztőrendszeri tünetek enyhülésére gondolok)?
Több értelme lenne a paleo diétának (ami nem diéta).
A Candida diéta egy rákban meghalt orvos egy nevetséges kis próbálkozása volt, nem kellene ennyire komolyan venni.
Candida diéta nevetséges!
Ameddig kínkeservesen diétázol, csökkenek a tünetek, mert nem táplálod a gombát ami a szervezetben van! Ezért ameddig tart a diéta, addig nagyon jó!
DE!
El kellene gondolkozni mindenkinek azon, hogy miért is alakul ki manapság! Régebben ilyen nem volt!
Az oka:
Adalék anyagok, vegyszerek, ezáltal legyengült immunrendszer!
Antibiotikumok, amik minden húsban nagy mennyiségben benne vannak, ezáltal csökken a hasznos baktériumok száma!
A Candida gombára szükségünk van, az immunrendszer és a baktériumok tartják kordában!
Talán ezen kellene elgondolkozni és jó minőségű zöldséget, húst, gyümölcsöt kellene vásárolnunk!
Igaz, ez 3szor annyiba kerül, mert szabad tartásos csirke költségesebb, illetve ha nem adnak a táphoz hormonokat stb., akkor kétszer annyi idő míg felnőnek..
A szabad tartásos csirkének nem kell antibiotikum, mert nem összezsúfolva tartják őket, azokat a csirkéket amiket zsúfolva tartanak, azoknak folyamatosan adagolják az antibiotikumot stb., amit mi is megeszünk!
Mi a barátnőmmel, nem koplalással gyógyultunk ki, hanem megvettük a 3szor annyiba kerülő "bio" csirkét stb.
A barátnőmnek levertség, fáradékonyság és folyamatosan hüvely gombája volt, ezek a tünetek megszűntek és még sorolhatnám a pozitív tulajdonságokat, mint például eltűnt a narancsbőre, nekem beállt a vérnyomásom, beállt az optimális súlyom, pedig este 10kor is eszem és 6 hónap alatt fogytam úgy, hogy soha nem voltam éhes én sem és a barátnőm sem (barátnőmnek nem kellett fogynia), persze ehhez pénz kell sajnos!
Nekünk ez a tapasztalatunk idáig!
De amit ide leírtam az csak egy felületes hozzászólás volt, ha mindent leírnék az kb. 20 oldal lenne, ezért mindenki olvasson utána!
Hozzá fűzném, hogy ha emésztőrendszeri problémáid van, akkor sűrgősen hagyd a Candida diétát és kezd el amit én ajánlottam, sok banán, alma, körte, ananász foyasztása stb. azaz gyümölcs, zöldség!
És miért iszol grépfruit mag kivonatot? Nem lenne szerinted jobb megvenni a grépfruitot inkább? Miért kell a mű dolgokat választani?
És ami még fontos, menj el a gyógyszertárba és vegyél bélbacit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!