HPV elleni védooltást érdemes beadatni 26 évesen?
Figyelt kérdés
Állandó partnerem van, két szulés után vagyok. Az orvosom javasolja,mondván erosíti az immunrendszeremet az esetleges fertozéssel szemben, de a novérke kifejezetten feleslegesnek tartja az én esetben. Most teljesen elbizonytalanodtam. Mit tennétek a helyemben?2009. szept. 18. 14:40
1/3 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Nagy a fertőzés veszélye a te korodban is és még sokáig veszélyeztetett lehetsz. Előzd meg a bajt, ha megteheted,
2/3 anonim válasza:
Ha még nem kaptad el eddig a fertőzést és a nőgyógyász javasolja akkor érdemes lenne.
3/3 anonim válasza:
De előtte mindenképpen csináltass egy "mélyreható" vizsgálatot, hogy esetleg most sem vagy-e fertőzött. (Úgy tudom, nemcsak partnerváltogatástól lehet elkapni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!