Ha anyukám és a nagymamám is mellrákos volt, mennyi az esélye, hogy én is rákos leszek? (14/L)
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 17:17
11/13 csibe0714 válasza:
Ez nem így működik, hogy mennyi az esélye...a rák hajlama genetikailag örökölhető, de rengeteg függ az immunrendszerünktől,a bennünket ért hatásoktól pl:hormon készítmények, életmód stb....nekem sajnos volt ez a betegségem tavaly( 31 éves vagyok)...de ne ezzel foglalkozz!!!!!! Többet árt a stresz és a betegségtől való félelem mint bármi!!!!! erre nincsenek sémák,ki miért esik bele vagy miért nem! Amúgy is mindenkit már ezzel riogatnak! manapság vagy minden rákkeltő vagy minden rákmegelőző...
12/13 csibe0714 válasza:
Én most látom, hogy a dokik is szinte vakon tapogatóznak...Minden agyban dől el!!!!!!
13/13 ivilicious válasza:
nekem is mell rákos nagymamám (eléggé haldoklik már..és 52 éves csak..én 20) ,másik nagymamámnak is voltak ilyen gondjai....elég sok esély van rá,csak figyelni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!