Túl tehetem magam valaha rajta?
A masik kerdesednel valaszoltak tobben is.
Nem kell buntudatodnak lenni. Mindenki kovet el hibat, sajnos neha visszafordithatatlant is.
Ebben az esetben a Joisten, ha letezik vigyazott ratok.
Inkabb orulj, hogy nincs mit megbannod, hogy ott van veled a gyereked.
Nezz magadba, es tudod, hogy abban helyzetben is egy borzaszto nehez dontes volt, es csak az ido dontotte el, hogy meg tudtatok oldani.
Vegul is nem veletlenul nem mentel vissza a nathad utan.
Szerintem ezzel te jobb anya vagy, hogy a nehezsegek ellenere vegul igy dontottel, a mi lett volna ha-n pedig felesleges agyalni, mertmondhatni, hogy mi lett volna ha nem is esel teherbe...
Nemkell tudnia a fiadnak, a te nem mondod el.
Legyetek boldogok
(Amugy valahol a fiad is abortusztulelo)
szerintem örülj, hogy náthás voltál:D nem akarok rosszat, de én nem hinném, hogy el tudod majd felejteni, de biztos rosszabb lett volna ha el is veted... a suliban mikor erről volt szó nyomatékosították hogy ez egy életre nyomot hagyna, de így egy olyan ember szájából hallani... akivel csak MAJDNEM történt meg, hát durva....
Gondolj rám, és ne arra, akkor biztos felvidulsz:DD najó, inkább az édi-bédi kisfiadra:)
üdv: P.A.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!