Nuvaringet használók?!
Figyelt kérdés
Nekem most ajánlotta ezt az orvos a tabletta helyett.De nem nagyon tájékoztatott róla, csak mondta, hogy nézzem meg interneten, és gondoljam át.De jobbnak látom megkérdezni itt, hogy aki használja annak mi a véleménye róla, hogyan kell használni stb.. A válaszokat előre is köszönöm.2013. márc. 23. 16:38
1/3 anonim válasza:
Én régebben használtam. Szerettem mert nem kellett minden nap bevenni a tablettát, csak fel kellett írnom a naptárba, hogy mikor tegyem fel és mikor vegyem le. És nem voltam rosszul tőle, mint a tablettától. A bőröm nagyon szép volt, szerettem használni. Csak nekem elég érzékeny a hormonrendszerem, és egy idő után felborult. Volt, hogy akkor kezdtem el vérezni, amikor még le se vettem a gyűrűt, vagy nem jött meg a gyűrűmentes időszakban. És lett egy méhszájsebem, ami nem biztos, hogy a gyűrűtől, de benne van a pakliban. Úgyhogy most nem használok semmi hormonálisat, majd ha lesz gyerekem, lehet h visszatérek rá.
2/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, már több, mint 3 éve használom. 16 évesen írta fel először a doki, mert nagyon rendszertelen volt a menstruációm és hatalmas fájdalommal járt számomra, rengeteg fájdalomcsillapítót szedtem az 1-3. napokban. Meg barátom is volt már akkor, bár vele előtte óvszert használtunk, de szerettem volna már valami biztosabb módszert. Utánanéztem neten a lehetőségeknek és ezt találtam a legszimpatikusabbnak. Elég szétszórt vagyok, így 100%-ig biztos vagyok benne, hogy minden hónapban lenne egy olyan bogyó, amit elfelejtek bevenni, akkor meg felesleges szedni igazából, ha végig kiegészítő védekezés kell mellé. Szóval nekem ez nagyon bevált, elég vele 3 hetente foglalkozni. Hízni nem híztam, hangulatingadozásom nincs, libidóm nem csökkent, a vérzésem minimális lett és mióta használom fájdalomcsillapítóra sem volt szükségem, sosem görcsöl a hasam. Percre pontosan jön meg a mensim, és mire a következő gyűrűt be kell raknom már bőven el is múlik. Szóval én csak jókat tudok mondani róla, nem tudok olyan okot mondani, ami miatt váltanék tablettára. Ez a legkényelmesebb szerintem. Ha valami kérdésed van még vele kapcsolatban akkor írj nyugodtan akár privit is.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 9. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!