Rákszűrés! Másnak is fáj?
Lehet benne valami, hogy én lelkileg sem bírom. A dokimnak van egy olyan kamera szerkezete, amin keresztül a betegek is végig tudják nézni tv-n, hogy mi történik odabent. Én ettől kifejezetten elborzadtam, nem bírom az ilyesmit.
Láttam ahogy körbekaparják, ahogy kivérzik, ahogy leveszik a mintát... Most másodszorra már inkább nem néztem oda, de ígysem volt kellemes.
Dehogyis vattapálca!!
leKAPARNAK a felső hámrétegből egy kicsit, úgyhogy ezért vérzik. Csak van akinek annyura kicsit, hogy észre sem veszi.
Nálam a vérzés egyszer sem volt jelentős egyébként, max egy-egy csepp, ami "kívül" is megjelent. Viszont délután voltam a szűrésen és este amikor kiírtam a kérdést, még bőven görcsölgettem.
Viszont végignézni ezt, ahogy körbe kapargatják (közben persze érezni) és látni ahogy kivérzik... Aki érzékeny erre és egyszer felajánlják neki a lehetőséget, annak javaslom, SOHA ne akarja végignézni! :)
Nálunk nem kellett nézni semmit -
Semmilyen monitort -
Nincs is értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!