Utóbbi pár hónapban mensi előtt csíp és viszket a nemiszervem. Ez mitől lehet, másnak is van ilyen?
Nekem mensi előtt és az első pár napban hasmenésem szokott lenni, aztán elmúlik.
Én arra gondoltam, hogy azért lehet, mert ekkor alhasi vérbőség alakul ki, meg aztán a hormonális változások nem csak a méh sima izomzatára hatnak, hanem a környező simaizom felépítésű szervekre is, ezért működnek máshogy odalenn a dolgok minden téren ezeken a napokon.
Szerintem ez a csípés és viszketés is lehet attól, hogy alhasi vérbőség van, esetleg jobban észreveszel már meglevő problémát. Lehet, hogy vizelet mintát kéne inkább vizsgáltatni, lehet, hogy van valami kórokozód a vizelet elvezető rendszeredben, mármint húgyhólyag, ott szépen meg tudnak tenyészni bacik, amik máskor nem okoznak problémát, csak ha a környező területek is vérbőek, és jobban vérbővé válik a hólyagod is.
Ez kicsit kaotikus lehet, tudom, a lényeg, hogy menj el inkább az urulógiára, és kérj egy vizelet vizsgálatot. Szerintem az nem lesz negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!