Anyukámnak mióma van a méhében. Mit jelent ez pontosan?
Most tudta meg, valószínűleg ki kell venni a méhét.
Valakinek volt már ilyen betegsége?
Ez daganat? Járni kell majd neki kemoterápiára?
Köszönöm a gyors és megnyugtató választ.
Ő is elég nyugodtan fogadta és kezelte ezt a hírt, de én azért most eléggé megijedtem.
Biztos, hogy ki kell venni a méhét?
Ugyanis a mióma fel is tud magától szívódni és úgy tudom, ha mégsem szívódik fel, akkor elég egy gyógykaparás is.
De az is lehet, hogy anyukádnak egy komolyabb miómája van, vagy ami esetleg olyan helyen van vagy akkora. Vagy nem tudom. Vagy van valami más probléma is.
Nekem is volt miómám, de magától felszívódott. A nővéremnek jelenleg is van, de mivel nem okoz problémát, ezért addig nem csinálnak vele semmit, csak jár kontroll ultrahangokra.
És nem kell kemoterápia, ez nem egy rossz indulatú daganat.
Köszi mindenkinek a választ.
4-es: Meg is van nagyobbodva neki a méhe, gondolom ezért is javasolta a kivételt neki az orvos, illetve gondot is okozott neki, erős vérzést, fájdalmat, hétfőn rosszul is lett már ez miatt, azért ment el (végre) orvoshoz.
6-os, örülök, hogy anyukád már jól van.
Enyémnek is voltak súlyproblémái kistesóim születése után, azóta fogyott azért jó sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!