Ha anyukámnak 12 éves korábban jött meg akkor nekem 12 és koromban jön meg vagy 11 mert a nővéremnek akkor jött meg? L11
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 01:23
1/4 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy neked is 12 éves korodban fog megjönni, ez ugyanis öröklődhet. De nincs kőbe vésve, plusz mínusz pár év eltérés lehet.
2/4 anonim válasza:
értem én, de egy 11éves kislány, hogy találhat rá erre az oldalra, és honnan tudja mi az a számítógép?
Én anno még 11évesen azt sem tudtam mi az a punci, meg a pénisz. Számítógépet meg pláne nem.
Mondjuk mostanra már kívülről-belülről fújom
3/4 anonim válasza:
Azt sajnos nem lehet tudni, hogy Te mikor fogsz menstruálni, de 16 éves korodig nem is kell aggódnod! :) Nagyon boldog karácsonyt! :)
4/4 anonim válasza:
Ennyire évre pontosan nem lehet megmondani, de valószínűleg 12 éves korod körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!