Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti a menstruációtok hányadik...

Ti a menstruációtok hányadik napjáig használtok tampont? (kort légyszi) (15/L)

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 19:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
elsőtől ötödikig, hatodikon már nem |21
2013. máj. 14. 17:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Végig. Utolsó napon mikor már alig alig van akkor minit. 20L
2013. máj. 14. 17:48
 23/24 anonim ***** válasza:
53%
Őszintén szólva mindig is tampont használtam.Sokkal praktikusabb,tisztább és már másképpen elképzelni sem tudnám.Azonkívül nincsenek "balesetek".Viszont vigyázni kell az összetételre, azt el kell olvasni, h pamutalapú legyen. 36/N
2013. jún. 13. 13:51
 24/24 anonim ***** válasza:
51%

Nyugodtan használj tampont, akár legyél 12, akár 40. Persze, azt az előzőekben elfelejtettem, amit már utánam írtak, hogy azt viszont jól válaszd meg, hogy milyen méretet, és milyen anyagból készültet veszel, és használsz, és lehetőleg ne legyen illatosított, mert az irritálhatja a nyálkahártyát, nem is kicsit.

Kedves Numero 19-es, iq szint nullás egyén!

A ribit, mint kifejezést használhatod, de nem rám, mert nagyon nem stimmelnek az asszociációid.

20 évesen vesztettem el, és jelenleg is az illetővel élek együtt, és még csak félre sem kacsintgatok, nemhogy félrelépjek.

Bár gondolom kb. 18 éves fiú lehetsz, aki szívesen oltja a nála idősebb, és tapasztaltabb egyéneket, aki ráadásul átéli a dolgokat, és tapasztalja, és aki rendszeresen jár szűrő és egyéb vizsgálatokra.

Szóval légy kedves ne szólj bele a nagyok dolgába. Köszi!

Üdv.

A szerinted ribi 17-es...

2013. jún. 18. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!