2/15 anonim válasza:
én mindig edzésen is, de este nem egészséges, úgyhogy inkább akkor kibírom a betétet...
3/15 anonim válasza:
minél kevesebbszer használsz tampont, annál jobb. sajnos nagy baciforrás, a legtöbb nőgyógyász nem ajánlja
4/15 anonim válasza:
Nyugodtan használj, a nőgyógyászok nagyrésze meg férfi, nem nekik kell elviselni a betétet. A tampon megfelelő használat mellett nem egészségtelen.
5/15 anonim válasza:
én akkor sem ajánlom. nővérem is mindig tampont használt, nála tisztább embert nem láttam a földön, aztán mikor meg kellett műteni, két dokija is felhívta a figyelmet a tampon veszélyeire és aki a legjobban ellenezte közülük bizony nő volt. azóta nem használ csak betétet és azóta negatív az eredménye. hiába tiszta és steril minden, akkor is egy idegen anyag van benned..
6/15 anonim válasza:
Ezt olvasd el, mielőtt tampont akarnál használni!!!
7/15 anonim válasza:
Éjszakára inkább betétet használj.
8/15 anonim válasza:
Ilyen hülye cikket is rég láttam :)
"A hüvelyben felgyűlik a vér" :D:D:D Mégis hogy? A tampon nem dugóként, hanem szivacsként működik, semmit se torlaszol el.
"gyengülnek tőle a hüvely izmai" mégis ezt hogy? :D:D Ennyi erővel a szextől is gyengülni, pedig nem gyengül
9/15 anonim válasza:
Én linkeltem a cikket. A véres tamponban viszont nagyon hamar elkezdenek szaporodni a baktériumok, amik egyáltalán nem tesznek jót.
10/15 anonim válasza:
Ugyanúgy a betétben is, ha nem cseréled normális időközönként, és ugyanúgy érintkezik a nemi szervekkel, erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!