Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCO! Tovább menjek vele?...

PCO! Tovább menjek vele? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Nőgyógyász küldött vérvételre, mert az ultrahangon kis foltok voltak, ami ugye PCO-ra utal.Vérvétel alapján nincsen semmiféle betegségem és a doki szerint több pete érik egyszerre,attól lehet ilyen a petefészkem. Tovább menjek vele endokrinologiár, vagy tuti nincs gond akkor? Járt már valaki hasonlóan?

2013. márc. 17. 11:16
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Szóval roviden , ha a tesztoszteron hormon jo es nincs semmi fele elteres akkor nincs PCO-m nem?:D ha valakit erdekel eltudom kuldeni email-be a verkepemet..:)
2013. márc. 21. 16:54
 32/39 anonim ***** válasza:
Ha tesztoszteron,LH,FSH szintje normális akkor nincs PCOS.
2013. márc. 21. 20:31
 33/39 anonim ***** válasza:
A normális szint mit jelent? hogy határértéken belül van?
2013. márc. 22. 11:09
 34/39 anonim ***** válasza:
Igen. Bár ezeknél az értékeknél számít az is,h a ciklusod melyik szakaszában vagy.
2013. márc. 22. 12:54
 35/39 A kérdező kommentje:
En akkor voltam amikor a ciklusom 3 napja volt, es ezek az ertekek jok voltak! akkor remelem minden rendben.. Elmegyek egy endokrinologushoz azert , jobb a biztonsag :) koszonom a valaszokat!:)
2013. márc. 22. 13:36
 36/39 anonim ***** válasza:

köszi:)

én is a 3. napon voltam és tartományon belül voltak az értékek

2013. márc. 22. 13:39
 37/39 A kérdező kommentje:
nalam is stimmel a verkep,remelem nem mondanaksemmi rosszat :S
2013. márc. 23. 15:48
 38/39 A kérdező kommentje:
Elmentem endokrinologushoz, és közölte, hogy attól , mert határértéken belül voltak az értékek nem jelenti,hogy nincsen PCO-m, sőt nagyon is az van, ugyhogy mihamarabb kezelni kell, csak előtte néznek mégegy vérképet, mert valószinu inzulinrezisztencia van a háttérbe.. :/
2013. ápr. 18. 21:03
 39/39 A kérdező kommentje:
Úgyhogy akármennyire reménykedtem, nem fogom megúszni a diétát :/
2013. ápr. 18. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!