PCO! Tovább menjek vele? (többi lennt)
Figyelt kérdés
Nőgyógyász küldött vérvételre, mert az ultrahangon kis foltok voltak, ami ugye PCO-ra utal.Vérvétel alapján nincsen semmiféle betegségem és a doki szerint több pete érik egyszerre,attól lehet ilyen a petefészkem. Tovább menjek vele endokrinologiár, vagy tuti nincs gond akkor? Járt már valaki hasonlóan?2013. márc. 17. 11:16
11/39 A kérdező kommentje:
Nincs rendszertelen menszeszem pontosan jön meg mindig,kizárólagosan az arcom miatt irta fel!
2013. márc. 17. 19:13
12/39 anonim válasza:
Vannak olyan "fogamzásgátlók" pl. a Diane,amit nem fogamzásgátlónak fejlesztettek ki,hanem pattanásokra, a fogamzásgátlás csak a gyógyszer "mellékhatása". Nem is igen adják fogamzásgátlónak.
13/39 A kérdező kommentje:
Dienellét kaptam :)
2013. márc. 17. 21:42
14/39 anonim válasza:
Hatásában hasonló a Diane -hoz,de annál sok mellékhatás léphet fel.
15/39 A kérdező kommentje:
Nem sok jót olvastam róla, remélem nem lesz baj :SS Eléggé parázok tőle :S
2013. márc. 17. 22:36
16/39 anonim válasza:
A Yadine tablettának is komoly hatásai vannak pattanásokra.Ha a Dianelle nem válik be, meg lehet próbálni,de az orvosod úgyis tudni fogja,h mit tegyél.
17/39 A kérdező kommentje:
Reméljük a legjobbakat :) már nagyon elegem van :S alig várom,hogy megjöjjön és elkezdhessem szedni..
2013. márc. 17. 22:44
19/39 anonim válasza:
Nem ijesztegetésnek írom, és remélem Nálad nincs gond.
Nekem sem volt semmi tünetem, se rendszertelen ciklus, se szőrösödés, se ciszta...vékony is vagyok. A terheléses cukrom viszont nem lett jó. Megmondom őszintén, nem is sejtettem h baj van :(
20/39 anonim válasza:
Olvasva a tüneteid, én nem lennék nyugodt a helyedben. Nekem is rendszeres mensim volt, mégis tele voltam cisztával, enyhe IR.
Egy endokrinológus ugyanazokat a hormonokat teljesen másként értelmezi, mivel a PCO az ő szakterületük, nem a nőgyógyászoké.
Pattanások? Az csak az egyik tünete a PCO-nak, ha valaki pattanásos vagy szőrösebb. Nem kell minden panasznak meglennie.
Illetve az sem garancia, hogy vékony vagy, mert nem egy vékony, kifejezetten sovány pcos nő él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!